Generelt om vuggestuen

Vuggestuen Kastanjegården er en privatejet vuggestue beliggende på en bondegård i Voerladegård og ejes af Susanne Haudrup. Vuggestuen har en aktiv forældrebestyrelse som vælges hvert år i forbindelse med sommerfesten. Læs mere om bestyrelsen her.


Kastanjegården ligger i et naturskønt område med adgang til stor skov og grønne marker.

Læs om personalet her.


Vi ansætter pædagoger og pædagogmedhjælpere efter behov i forhold til børnetallet. Der føres tilsyn af Skanderborg Kommune.

Vuggestuen åbnede den 1. februar 2011 i en af længerne på gården. Vuggestuen er total renoveret og har dejlige lyse lokaler med stor sydvendt legeplads. Vuggestuen består af et stort opholdsrum med integreret køkken, stort puslerum, garderobe, personale toilet, kontor, personale rum, lille legerum og depot.

Udenfor er der et stort indhegnet græs legeområde med bla. kaniner, sandkasse, græsvold, rutsjebane, legehuse, gynge, hængekøje, plantekasser, skur til små køretøjer, motoriske udfordringer, flisebelagt område samt en kørerbane hvor børnene kan kører på cykler, traktorer og scootere. På legepladsen laves der nogle gange bål og der kan forekomme røg fra husets træfyr.

Der er et overdækket område hvor børnene sover til middag i deres egen barnevogn.


Vuggestuen er normeret til 20 børn.

Vores personale

Susanne Haudrup

Ejer

Pia Brødsgaard Caspersen

Pædagog

Kathrine Møller 

Pædagogisk assistent

Tine Langberg Legind-Hansen

Pædagogmedhjælper 

Helle Misser Winterberg

Pædagogisk leder

Jeanette Høiriis Seidelin

Pædagog

Honey Rose Malinsky

Pædagogmedhjælper

Vores BESTYRELSE

Bestyrelsen består af ejer Susanne Haudrup, pædagogisk leder Helle Misser Winterberg og en medarbejderrepræsentant. Herudover består bestyrelsen af en formand, næstformand, sekretær og to suppleanter fra forældregruppen.


Der holdes 3 årlige bestyrelsesmøder samt et forældremøde.