Det æstetiske miljø

    I vuggestuen stimulerer vi børnenes fantasi igennem leg, oplevelser og aktiviteter. Men ikke mindst ønsker vi at inspirere til snak, leg og udfoldelse ved blot at træde ind i vuggestuen. Det skal være tydeligt, at vi her leger med vores udtryk og at de forskellige resultater er synlige for store såvel som små. Derfor har vi fokus på at lave en masse forskellige kreative aktiviteter med børnene, af forskellig karakter. Børnenes kreationer, personlige såvel som dem der er lavet i fællesskab, hænger vi op til udstilling og pynt på væggene, på vores pyntetræ, i vinduerne mv.


    Vi gør også meget ud af det personlige præg, vi finder særligt vigtigt her hos os. Vuggestuen er spækket med fotografier, vi alle er en del af. Billeder af børn og voksne, mor og far, søskende og bedsteforældre. Det skaber en sammenhæng for det enkelte barn, som netop fordi det er synliggjort, kan deles med fællesskabet.


    Vi har bevidst indrettet vuggestuen med hvide vægge og afstemte farver, så vores æstetiske udtryk kommer til sin ret, uden at drukne i mængden af ubetydelig ”støj”. Hermed hænger indretningen i vuggestuen sammen og skaber helhed.